מקושקשת תפוזים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('63e6a6ce-e272-4cad-97bc-c9b5bd1f2213','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('63e6a6ce-e272-4cad-97bc-c9b5bd1f2213','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,50567,'Image','');},15]]);})

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לארוחת בוקר ישראלית קלאסית, עם טוויסט: מקושקשת תפוזים. תערובת ביצים מקורית בתוספת מיץ תפוזים, המעניקים לביצים מרקם אוורירי וטעם משגע. המתכון פשוט וקל להכנה, מתאים כארוחת בוקר או ערב, לצד בייגל וירקות טריים וכמובן, מיץ תפוזים סחוט טבעי. בתיאבון!

מקושקשת תפוזים צילום אולגה טוכשר

מצרכים (לכ- 2 מנות):

4 ביצים

2 כפות מיץ תפוזים סחוט טבעי של פרימור

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מעט שמן לטיגון

להגשה:

בייגל / טוסטים / לחם / לחמניות

מיץ תפוזים סחוט טרי של פרימור

ירקות טריים חתוכים

 

 אופן ההכנה:

  1. שוברים את הביצים לקערה, מוסיפים את מיץ התפוזים וטורפים היטב.
  2. מחממים מעט שמן במחבת עם ציפוי נונסטיק, יוצקים את תערובת הביצים ובוחשים בעזרת מרית או כף עץ על להבה בינונית כך שהביצים יתבשלו בהדרגה בחתיכות קטנות ולא כחביתה בבת אחת.
  3. מתבלים את הביצים במלח ופלפל וממשיכים לבשל תוך כדי בחישה כמה דקות עד שהן כמעט מבושלות לגמרי והמקושקשת יציבה. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מגישים את המקושקשת עם בייגל או פרוסות לחם טוסט, לצד ירקות טריים.
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה