מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים כמו במסעדה

$(function(){setImageBanner('2ff4c614-df95-41f8-896b-df84f7361bb4','/dyncontent/2025/5/5/9a551c27-3abc-4cb8-bbff-31daa3b878b9.gif',19019,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,false,50567,'Image','');})

לא צריך לצאת מהבית למסעדה תאילנדית כדי לאכול מנה טעימה ומושלמת של נודלס וטופו מוקפצים.
המותג הקולינרי 'מאסטר שף' , חולק מתכון קל, מהיר להכנה וטעים במיוחד של להכנה בבית.

מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים:

יחצ

מצרכים ל-4 מנות:

 

1/2 חבילה נודלס להקפצה של המותג מאסטר שף

1 חבילת טופו חתוך לקוביות

3 כפות שמן

4 כפות רוטב סויה מאסטר שף

4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף

2 כפות טריאקי מאסטר שף

2-3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף

1 גזר חתוך לרצועות דקות

1 כוס רצועות דקות של כרוב

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

אופציונלי: אפונה ירוקה/ תירס / נבטים

אופן ההכנה:

  1. משרים את הטופו ב-2 כפות רוטב סויה למשך חצי שעה.
  2. מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה
  3. בווק גדול מחממים שמן. מקפיצים את הטופו במשך 2-3 דקות. מוסיפים את הירקות ומקפיצים ביחד עוד 2-3 דקות על אש גבוהה.
  4. מוסיפים את הרטבים: סויה, טריאקי וצ'ילי מתוק. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים ביחד עוד כמה דקות
  5. להגשה: מעטרים בכוסברה, בצל ירוק ושומשום.
$(function(){setImageBanner('eef29f32-19d7-4896-b6eb-7dbd79c4313b','/dyncontent/2025/6/30/48238190-2226-44d4-9b63-9adae4f1f08e.jpg',19693,'גרמין אייטם כתבה ',525,78,false,50569,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה