פסטה עם רוטב דלעת ואגוזי פקאן מקורמלת עם צ'ילי

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('17e850ce-a134-461c-846b-316b2e8c7923','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,50440,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('17e850ce-a134-461c-846b-316b2e8c7923','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,50440,'Image','');},15]]);})

צילום טקה סטודיו

מרכיבים:

 

250 גר' ספגטי

 

1 בצל

 

2 שום

 

350 גר' דלעת

 

בירה 200 מ"ל

 

10 עלי בזיליקום

 

50 גר' אגוזי פקאן

 

20 גר' אגבה

 

שמן זית

 

קורט צ'ילי

 

מלח ופלפל שחור

 

הוראות הכנה:

 

מקלפים וקוצצים שום ובצל.

 

מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל והשום עם קורט מלח עד שהם משחימים.

 

מוסיפים למחבת קוביות דלעת קלופה, מערבבים ומוסיפים את הבירה.

 

שמים מכסה ומשאירים על אש נמוכה.

מסירים מהאש, מוסיפים עלי בזיליקום ומערבבים במיקסר חשמלי.

 

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

 

מרתיחים פסטה אל דנטה במים עם מלח.

 

מסננים ושומרים חלק מהמים הרתוחים למועד מאוחר יותר.

 

מניחים את הרוטב בתבנית.

 

מוסיפים מעט ממי הפסטה ששמרנו קודם, ומביאים לרתיחה.

 

לאחר מכן מוסיפים פסטה ומערבבים עד שהכל מתאחד היטב.

 

מניחים את הפקאנים במחבת חמה ומערבבים.

 

מוסיפים אגבה וצ'ילי, מבשלים כמה דקות ומניחים על נייר אפייה עד שהקרמל מתקשה.

 

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה