המרכיבים הסודיים של אירוח נהדר-ליצור חוויות יוצאות דופן ולתת לאנשים יותר ממה שהם יכלו לצפות אי פעם
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f422865f-326d-4789-a9da-705735d79bf2','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,50408,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f422865f-326d-4789-a9da-705735d79bf2','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,50408,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f422865f-326d-4789-a9da-705735d79bf2','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50408,'Image','');},15]]);})
חייו של המסעדן וויל גוידארה השתנו כשהחליט להגיש נקניקייה של שני דולרים במסעדת ארבעת הכוכבים המפוארת שלו, ויצרה חוויה מותאמת אישית לכמה לקוחות מחוץ לעיר שחושקים באוכל רחוב אותנטי בעיר ניו יורק. המהלך זכה לתגובה חיובית כל כך עד שגוידארה החלה לרדוף אחרי סוג זה של "אירוח בלתי סביר" במשרה מלאה, בחיפוש אחר דרכים ליצור חוויות יוצאות דופן ולתת לאנשים יותר ממה שהם יכלו לצפות אי פעם. במצחיק הזה והוא...
|
|
|
|