אביב חן פרץ מאסם-נסטלה לחברת "אחוה".

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9ee96a1a-d866-4b20-a205-9b77069c1289','/dyncontent/2024/5/2/8beb9882-e503-4622-a0b8-5e6da7df53d9.gif',17838,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,50379,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9ee96a1a-d866-4b20-a205-9b77069c1289','/dyncontent/2024/3/21/79c4fc7d-daf2-4d30-9381-e64313eaf03f.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,50379,'Image','');},15]]);})

ברכות לתושבת הישוב שלנו, אביב חן פרץ (40) מגדרה שמונתה לסמנכ"לית תפעול והבטחת איכות של חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ודברי המאפה המובילה בישראל.

אביב חן פרץ, צילום יעל האן

אביב פרץ מגדרה, נשואה + 3 ילדים, בעלת תואר ראשון בהנדסת כימיה וביוטכנולוגיה ותואר שני במנהל עסקים עם התמחות במשאבי אנוש וייעוץ ארגוני. נבחרה להיות אחראית על התפעול והבטחת האיכות של מפעלי הטחינה והחלוה של אחוה, וכן מפעל המאפים, הטמעת תקני האיכות במזון, מעקב אחר נהלי המערכת ובקרה אחר ביצוע שוטף, לרבות קשר מול ארגוני הבריאות והמזון השונים.

בתפקידה הקודם שימשה אביב פרץ כמנהלת הבטחת האיכות של מפעלי כרמית ממתקים וקודם לכן, כאחראית תחום בטיחות מזון במפעלי אסם – נסטלה. כזכור, בעקבות הלחץ הציבורי הגדול שנוצר בעקבות עליית המחירים המתוכננת של אסם-נסטלה, החברה הודיעה כי חזרה בה מכוונתה להעלות את מחירי המוצרים שלה.

יעקב מלאך, מנכ"ל אחוה מברך: "אנו מברכים על הצטרפותה של אביב חן פרץ אלינו, המצטרפת בתקופה רוויה באתגרים ובצמיחה של שוק הטחינה, ובטוחים שניסיונה הרב בתחום הבטחת האיכות ישרתו אותנו היטב".

חברת "אחוה" הנה יצרנית טחינה, חלוה ודברי מאפה בבעלות פרטית של יעקב מלאך. תשלובת המפעלים, הממוקמים באריאל, מעסיקים 235 עובדים, מכל הדתות והמגזרים.

מפעלי אחוה מתפרסים על שטח של 14,000 מ"ר ומייצרים 2 טון טחינה גולמית מדי שעה. מוצרי החברה מופצים בהפצה עצמאית של המפעל לכל רשתות המזון בארץ ומוצריה מיוצאים גם למרבית מדינות העולם.

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה