אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי עם אורז

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('52b40cc0-ad9c-42b3-9100-21c41bd8f8fa','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('52b40cc0-ad9c-42b3-9100-21c41bd8f8fa','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('52b40cc0-ad9c-42b3-9100-21c41bd8f8fa','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15]]);})


לרגל חג הפסח וחול המועד, המותג מאסטר שף מציע מנה חגיגית, המתאימה לארוחות החג: אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי על מצע אורז וירקות, מנה חגיגית שמקשטת את השולחן ומפנקת את כולם .

צילום אפיק גבאי

 

רכיבים:

  • 5 כפות שמן זית
  • 4 בצלים חתוכים לרצועות
  • 2 יחידות גדולות או 4 בינוניות של אוסובוקו טלה
  • כף שטוחה כורכום
  • כפית כמון
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות רוטב סויה של מאסטר שף
  • חצי כוס טריאקי של מאסטר שף
  • 2 כוסות גזר גמדי
  • 3 כוסות מים לחלק הראשון של התבשיל
  • כוס יין לבן
  • 1 כוס אורז בסמטי מאסטר שף
  • 2 כוסות מים לחלק השני (כשמוסיפים את האורז)
  • חצי כוס פטרוזיליה לקישוט לפני ההגשה

 

אופן ההכנה:

 

בסוטאז'  רחב מניחים שמן זית ובצלים, מטגנים עד להשחמה ומוסיפים את האוסובוקו, הופכים צד לאחר 5 דקות ומוסיפים את הכורכום, הכמון, המלח, הפלפל, הסויה, והטריאקי, מוסיפים 2 כוסות גזר גמדי, 3 כוסות מים וכוס יין, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים בכיסוי חלקי כשעה וחצי (אם חסר נוזלים ניתן להוסיף עוד כוס מים).

 

לאחר שעה מוסיפים 2 כוסות מים מביאים לרתיחה מוסיפים כוס אורז מערבבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה עשרים דקות נוספות. מגישים על צלחת הגשה שטוחה ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרייה.

 

          חג שמח!

 

 

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה