מנחם ומפתיע: מרק דלעת עם נגיעות תפוז וכורכום

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2430fa30-f13b-40dc-a442-4aaf592ab4b9','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2430fa30-f13b-40dc-a442-4aaf592ab4b9','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2430fa30-f13b-40dc-a442-4aaf592ab4b9','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15]]);})

לא תאמינו כמה פשוט וקל להכין את המרק הכתום הזה, שמשלב בתוכו מרכיבים כמו תפוז וכורכום שמוסיפים לנו לארוחת הצהרים זריקת בריאות שכולנו זקוקים לה.

מרק דלעת תפוז וכורכום , צילום יחצ Beko

מרכיבים (ל-4 סועדים):

  1. 1 בצל
  2. 15 גרם שמן זית
  3. 400 גרם גזר
  4. 600 גרם דלעת
  5. 1 שורש כורכום טרי
  6. 5 גרם אבקת כורכום
  7. מיץ תפוזים מ-2 תפוזים טריים
  8. מלח, פלפל, אפשר גם שבבי צ'ילי למי שאוהב חריף
  9. מים חמים

 

אופן ההכנה:

  1. קלפו ופרסו את הדלעת, הגזר, הבצל והכורכום הטרי לחתיכות בגודל קטן-בינוני.
  2. הוסיפו שמן זית למחבת וטגנו קלות את הבצל עד גוון זהבהב- שקוף.
  3. הוסיפו את הגזר, הדלעת והכורכום.
  4. מלאו מים שיכסו עד טיפה מעל הירקות והרתיחו למשך 10 דקות.
  5. הוסיפו את מיץ התפוזים והביאו להרתחה שוב.
  6. טחנו את המרק בעזרת בלנדר ידני.
  7. תבלנו לפי הטעם והגישו חם

 

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה