מרק אפונה (4 מנות)

 

רכיבים:

6 בצלים ירוקים, קצוצים גס

300 גרם אפונת גינה קפואה

3 כוסות (750 מ"ל) מים קרים או רותחים

חופן עלי נענע, קצוצים גס

3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

מלח ים, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

 

להגשה:

1 כף יוגורט

אופן ההכנה:           

  1. מניחים את הבצל הירוק והאפונה בבלנדר, יוצקים פנימה את המים, עלי הנענע ואבקת החלבון ומערבלים למרק חלק.
  2. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מניחים כף יוגורט במרכז כל קערה.

 

* ניתן להחליף את הנענע בכוסברה ו- ½ פלפל ירוק חריף

צילום דן פרץ

שם מלא
דואל אלקטרוני
טלפון
הערות