|
מתכון מנצח לעוגיות שוקולד רכות
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('43c5099c-21b0-4a6b-988f-de8a2cd78ef0','/dyncontent/2025/2/25/4951bead-7512-441f-9887-e771f8573cd1.jpg',19117,'דיוואן אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('43c5099c-21b0-4a6b-988f-de8a2cd78ef0','/dyncontent/2025/11/25/11cbb0a5-aaa0-4313-b88d-38d8b1c9f813.gif',20479,'קרייזי רום אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('43c5099c-21b0-4a6b-988f-de8a2cd78ef0','/dyncontent/2025/12/7/34ddb72a-36fb-4f68-beac-0525c579f18a.jpg',20451,'עמרם אברהם אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15]]);})
חברת הרבלייף מנדבת מתכון שוקולדי מנצח: עוגיות שוקולד רכות! עם טיפ אחד מפתיע...
עוגיות שוקולד רכות רכיבים
7 כפות מדידה שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד 1 כף מדידה אבקת חלבון ¼ כוס מים 1 ביצה 1 חלבון ביצה 15 גרם פצפוצי שוקלד מריר אופן הכנה - לערבב את כל המרכיבים לתערובת אחידה
- עם כף לצקת לתבנית מרופדת נייר אפייה
- להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות למשך 10 דקות
- לתת לעוגיות להתקרר רבע שעה
טיפ: אפשר לפזר מעל העוגיות קצת מלח גס או אגוזים
|
|
|
|