פבלובות אישיות עם קרם מסקרפונה
08.08.22 / 09:31
הקונדיטורית שמרית הילל, מתכון לפבלובות אישיות עם קרם מקרפונה, פירות יער וממרח קוקוס – כמה יפה ומפואר, ככה טעים. המתכון קל הכנה, מתאים להגשה בארוחה זוגית וכקינוח מושלם בארוחת החג
מצרכים (לכ-6 יחידות):
למרנג:
4 חלבונים בטמפרטורת חדר
1 כוס סוכר
1 כף חומץ
1 כף קורנפלור
לקרם:
1 שמנת מתוקה 38%
100 גרם גבינת מסקרפונה
1/2 כוס ממרח שומשום וקוקוס של "אחוה"
להגשה:
1/2 כוס פירות יער
1/2 כוס שבבי קוקוס
8-10 יחידות פרחים אכילים
אופן ההכנה:
- מקציפים את החלבונים, הסוכר החומץ והקונפלור למשך כ-8 דקות, עד לקבלת קצף יציב.
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף. מזלפים על תבנית מרופדת עם נייר אפייה את
תחתיות המרנג.
- מכניסים את הפבלובות לתנור שחומם מראש ל- 95 מעלות למשך כשעתיים, עד שניתן לנתק אותן בקלות מנייר האפייה.
- בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת המסקרפונה עד
לקבלת קצף יציב.
- מוסיפים את ממרח השומשום קוקוס ומערבבים שוב למשך כדקה.
- מעבירים את הקרם לשק זילוף וממלאים איתו את הפבלובות.
- מניחים על צלחת הגשה, מקשטים בפירות יער, פרחים אכילים ושבבי קוקוס.
באדיבות חברת "אחוה", יצרנית הטחנה, חלוה ומוצרי המאפה המובילה בישראל