פונץ פירות חם

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4562b4da-a9be-4489-9605-53d5f18747d4','/dyncontent/2024/3/21/79c4fc7d-daf2-4d30-9381-e64313eaf03f.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4562b4da-a9be-4489-9605-53d5f18747d4','/dyncontent/2024/3/13/eba24287-81c1-4524-8420-9aa872b7d7a6.gif',17612,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15]]);})

באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

חלי ממן יחסי ציבור

מרכיבים:

  • תפוח בינוני, מקולף וחתוך לקוביות קטנות
  • כוס וחצי מים
  • כוס מיץ תפוחים דיאטטי מכל סוג (של ספרינג, פריגת וכו')
  • כוס יין אדום חצי יבש (כל כוס במתכון מכילה 240 מ
  • תפוז מקולף וחתוך לקוביות קטנות
  • גרידת לימון קטן
  • מקל קינמון

אופן הכנה:

מבשלים את כל הרכיבים עד לרתיחה.  מנמיכים את האש ומבשלים עוד כרבע שעה (ככל שהפונץ' יתבשל זמן רב יותר – כמות האלכוהול בתוכו תקטן והנפח שלו יצטמצם).

מומלץ להגיש חם.  אפשר להחליף את כוס היין בכוס מיץ תפוחים , כדי ליצור פונץ' לאלכוהול, ולחלק אותו ל- 4 מנות.  מעולה להגשה בחורף בכלל, ובט"ו בשבט בפרט.

אפשר לתבל גם בפלפל שחור, בציפורן ובממתיק מלאכותי לפי הטעם, או להוסיף לסיר שקית תה צ'אי מסאלה, לתיבול מרוכז יותר.

 

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה