מתכון אורגינלי להכנת אורז פרסי אותנטי עם שכבת תפוחי אדמה פריכה בתחתית הסיר
מי מאתנו לא מכיר ואוהב את האורז הפרסי הטעים, הידוע בצבעו הצהוב, עם אותה שכבה של פרוסות תפוחי אדמה קראנצ'ית, שהופכים את הסיר על צלחת הגשה וכולם מתמוגגים מהטעם, הריח, הצבע והיופי!
לרגל השקת אורז פרסי אותנטי של המותג הקולינארי מאסטר שף, סבתא נעימה חנוכי – ממושב שדה אליעזר שבצפון הארץ, חושפת את המתכון האורגינלי מהמטבח הפרסי להכנת אורז פרסי אותנטי, וגם בימים קשים אלו נשות המושב הממוקם בגליל העליון נרתמות ומבשלות מנות חמות לחיילי צה"ל ולכוחות הביטחון.