$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d6f8754c-43e8-498d-9cd6-61cc719d63a3','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d6f8754c-43e8-498d-9cd6-61cc719d63a3','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d6f8754c-43e8-498d-9cd6-61cc719d63a3','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15]]);})

לכבוד יום הפיצה הבינלאומי החל ב-9 בפברואר, מתכון ייחודי להנות מהמאכל האהוב בצורה בריאה ומזינה.

המתכון באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר

יחצ

חומרים:

 3 כוסות עגבניות חתוכות לקוביות

 100 גרם רסק עגבניות

פלפל אדום קצוץ

1/2 כוס כוסמת ירוקה יבשה

כפית מלח

1/4 כפית סוכר

1.5 כוסות מים

חופן בזיליקום קצוץ

מעט אורגנו קצוץ

שמן זית

 

אופן ההכנה:

1. מחממים סיר, מוסיפים שמן זית, עגבניות חתוכות, פלפל קצוץ וסוכר ומערבבים

 .2 מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות

 .3 מוסיפים מלח, פלפל, רסק ומים ומערבבים שוב

. 4 מביאים לרתיחה

 .5ברתיחה מוסיפים כוסמת, בזיליקום ואורגנו ומערבבים

6. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה