נקניקיות פרנקפורטר בזיגוג מייפל, ג'ינג'ר ותפוז

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('26fab819-0b7c-46fd-9f62-d15188a00d4e','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('26fab819-0b7c-46fd-9f62-d15188a00d4e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('26fab819-0b7c-46fd-9f62-d15188a00d4e','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15]]);})

מתכון מנצח להכנת נקניקיות פרנקפורטר בזיגוג מייפל, ג'ינג'ר ותפוז.

דניאל לילה


1 חבילת נקניקיות פרנקפורט

רוטב:
5 כפות מייפל
1 כפית טבסקו
1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
1 כף גרידת תפוז
מיץ מתפוז אחד
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כף טימין טרי קצוץ
חצי כפית מלח

הכנה:
מבשלים את הנקניקיות במים כ5 דקות לאחר רתיחה. מסננים ושומרים בצד.
במחבת רחבה מחממים יחד את כל רכיבי הרוטב. מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים כ5 דקות עד לקבלת זיגוג סמיך שעוטף את הנקניקיות. מגישים חם לצד תוספת שאוהבים.
חצי כוס זיתים קצוצים דק
3 שיני שום כתושות
מיץ וגרידת מלימון אחד
3/4 כוס שמן זית
1 כפית מלח אטלנטי

את מגוון חומרי הגלם והמוצרים ניתן לרכוש בסניפי טיב טעם ברבחי הארץ
וגם באמצעות אתר און ליין משלוח גם בשבת וחג www.tivtaam.co.il.
מתכון:
סבינה ולדמן | צילום: דניאל לילה | סטיילינג: עמית פרבר|

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה