סלט צבעוני ברוטב בוטנים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0218c48e-a2ed-4fb0-81e8-0e996146c42e','/dyncontent/2024/9/8/f8053b85-55cb-4af9-8eac-2efc831f016b.jpg',18411,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0218c48e-a2ed-4fb0-81e8-0e996146c42e','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0218c48e-a2ed-4fb0-81e8-0e996146c42e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,50567,'Image','');},15]]);})

סטודיו TEKA

רכיבים:

1 ברוקולי מאודה חתוך לקוביות

1 פרוסת כרוב אדום, קצוצה דק

1 עגבנייה חתוכה לקוביות

3 כפות תירס משומר

1 גזר פרוס

1 אורז מלא מבושל

50 גר' חמוציות קצוצות

50 גר' אגוזי קשיו

3 כפות שמן זית

מיץ מלימון אחד

מלח ופלפל לפי הטעם

פטרוזיליה טרייה

שומשום

 

לרוטב:

2 כפות חמאת בוטנים

2 כפות רוטב סויה

1 כף סירופ אגבה

 

הוראות הכנה:

מאדים את הברוקולי וחותכים לקוביות. קוצצים דק את הכרוב האדום וחותכים את העגבנייה לקוביות. פורסים את הגזר להוספת מרקמים שונים. קוצצים את החמוציות ומערבבים עם שאר המרכיבים. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד.

יוצקים את כל המרכיבים לקערה גדולה, מוסיפים שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל.

הוסיפו רוטב בוטנים לאחר שהרכבתם את סלט.

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה